Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Při rodinné hádce padaly i rány krumpáčem

112
02. 08. 2019 | 20:58

Vyřešit rodinné vztahy násadou od krumpáče se pokusil čtyřiapadesátiletý muž z České Lípy. V bytě došlo k hádce mezi otcem a synem, který tam byl s přítelkyní. Co se přesně stalo, vědí jenom samotní aktéři, jisté je, že otec udeřil synovu přítelkyni pěstí do břicha a násadou od krumpáče do hlavy.

pěstILustr
ilustrační foto

Syn se pokusil svou milou bránit, ale dostal násadou přes ruku. Matka se údajně snažila konfliktu zabránit, ale marně. Strážníci městské policie přivolali rychlou záchrannou službu a celou situaci uklidnili. Otec se k útoku na mladou ženu přiznal. Do péče ji převzali zdravotníci a převezli ji do nemocnice.

Hlídka MP také asistovala při vydání osobních věcí mladého páru. To už všichni zúčastnění bez problému spolupracovali. Celou událost posoudí správní orgán.                                          

MP CL/Eva Vlastníková