Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Při srážce tří osobních aut u České Lípy bylo zraněno pět lidí. Silnice byla uzavřena do 13:00 hodin

112
23. 09. 2019 | 11:31

AKTUALIZOVÁNO: Mezi Českou Lípou a Zákupy se dnes srazila tři osobní auta, pět lidí bylo zraněno, z toho jeden těžce. Silnice druhé třídy byla po nehodě zhruba dvě hodiny zcela uzavřena. Vyplývá to z informací mluvčích policie a záchranné služby.

nehoda 1
Nehoda, foto: PČR

Mluvčí českolipské policie Ivana Baláková uvedla, že nehoda se stala u Dobranova. Sedmdesátiletá řidička opelu, jedoucího od České Lípy, odbočovala vlevo a nedala přednost vozu Kia Ceed v protisměru. Po střetu se kia roztočila, dostala do protisměru a narazila do jedoucího auta Škoda Fabie.

Těžké zranění utrpěl třiasedmdesátiletý spolujezdec z fabie. "Byl při vědomí, letecky jsme ho transportovali na traumacentrum do Liberce," uvedl krajský mluvčí záchranné služby Michael Georgiev. Tři lehce zraněné a jednoho středně těžce zraněného převezli záchranáři k dalšímu ošetření do českolipské nemocnice.

Nehoda, foto: PČRčtk