Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Při vyjíždění od kraje vozovky narazila řidička do projíždějícího auta a to se přetočilo na střechu 

112
04. 05. 2021 | 17:31

Včera odpoledne krátce po osmnácté hodině se stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou v ulici Mánesova. Řidička s vozidlem BMW X5 při vyjíždění od okraje vozovky ve směru od centra města ohrozila a omezila řidiče s vozem Ford Focus jedoucím ve stejném směru jízdy, přičemž došlo ke střetu levé přední části BMW s pravou přední částí Fordu Focus.

nehoda na střeše1
Foto: PČR

Po tomto střetu bylo vozidlo BMW odraženo vpravo, kde narazilo do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Ovšem vůz Ford Focus se po nárazu přetočil na střechu a ještě několik metrů se smýkal po vozovce do úplného zastavení.

Zranění utrpěli řidička BMW a řidič Fordu Focus i jeho spolujezdkyně. Řidička byla převezena na ošetření do jablonecké nemocnice a zraněná posádka vozu Ford Focus do nemocnice v Liberci. Charakter jejich zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření.

Foto: PČRAlkohol byl u řidiče i řidičky vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledek. Předběžná výše způsobené škody činí částku 260 tisíc korun. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

PČR/Dagmar Sochorová