Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Řidič, který dostal v zatáčce smyk, narazil nejprve do svodidel a poté do protijedoucího vozidla

19. 11. 2022 | 18:32

Tento týden ve středu odpoledne krátce po patnácté hodině se stala dopravní nehoda v katastru Železného Brodu na silnici druhé třídy. Řidič s vozidlem Subaru Legacy jel ve směru od Železného Brodu do Semil, kde za Prosečí v táhlé pravotočivé zatáčce dostal smyk a přejel do protisměru.

nehodažb
Foto: PČR

Tam nejprve narazil do svodidel a poté i do protijedoucího vozidla Dacia Dokker. Při nehodě utrpěla řidička vozu Dacia Dokker zranění, se kterým byla na ošetření převezena posádkou zdravotnické záchranné služby do jablonecké nemocnice.

Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Alkohol policisté u řidiče i řidičky vyloučili provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

PČR/Dagmar Sochorová