Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Senior, kterého dnes hledali policisté i hasiči, byl bohužel nalezen v Huti mrtev. Bez cizího zavinění

112
07. 03. 2020 | 18:43

Máme pro vás smutnou zprávu. Policie v Libereckém kraji dnes našla jednasedmdesátiletého seniora z Liberce, který odešel z domova, mrtvého. Na základě prvotního ohledání místa nálezu jeho těla policisté nezjistili, že by se na jeho smrti někdo podílel. ČTK o tom informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

policieAuta
ilustrační foto

Na základě prvotního ohledání místa nálezu jeho těla nebylo zjištěno, že by na jeho smrti měla účast druhá osoba. K určení příčiny jeho smrti byla nařízena soudní pitva. Celý případ nyní šetří jablonečtí kriminalisté.

Muž odešel z domova v Liberci ve čtvrtek kolem poledne a nedal o sobě už vědět. Dnes pátrali policisté po seniorovi v katastrech obcí Huť a Zásada. Akce se zúčastnili policisté z Liberecka a Jablonecka, policejní psovod, hasiči a hasičští psovodi. "Během tohoto pátrání byl pohřešovaný senior bohužel bez známek života nalezen v lesním porostu v obci Huť," uvedla mluvčí.

K určení příčiny smrti byla nařízena soudní pitva. Celý případ vyšetřují jablonečtí kriminalisté.

čtk