Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

U Kunratic u Frýdlantu narazilo osobní vozidlo do stromu, šedesátiletý řidič zemřel

112
07. 08. 2022 | 8:17

V sobotu večer narazilo osobní auto u Kunratic na Liberecku do vzrostlého stromu. Šedesátiletý řidič i přes rychlou pomoc záchranářů svým zraněním podlehl. Příčinu nehody policie zjišťuje. ČTK to dnes řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

policieNoc
ilustrační foto: twitter PČR ČR

Policie přijala oznámení o nehodě v sobotu krátce po půl deváté večer. Auto sjelo ze silnice a následně havarovalo ve směru od Frýdlantu do Kunratic. "Po dobu vyšetřování okolností a příčin vzniku nehodového děje byla komunikace uzavřena. Případem se nyní zabývají liberečtí kriminalisté," doplnil mluvčí.

Jde o první srpnovou tragickou nehodu v Libereckém kraji. V červenci na silnicích v regionu zemřeli dva lidé. Jedna z kolizí se stala na Frýdlantsku, kde rovněž zemřel řidič osobního auta po nárazu do stromu.

čtk