Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Usnula, trefila kruhový objezd i značku. Pak vytasila neplatný řidičák

112
21. 01. 2020 | 18:39

V Jablonci nad Nisou v ulici Liberecká došlo k dopravní nehodě. Řidička s vozidlem Hyundai i20 jela ve směru od centra města do Liberce, kde při najíždění na kruhový objezd údajně usnula, vyjela na středový ostrůvek, narazila do dopravní značky a následně i do zdi kruhového objezdu.

DNhyun1
Foto: PČR

Po řádném poučení řidička provedení dechové zkoušky s ohledem na svůj zdravotní stav odmítla a podrobila se lékařskému vyšetření spojeného s odběrem krve na alkohol. Při dopravní nehodě řidička zraněna nebyla.

Policisté ovšem zjistili, že jim ke kontrole předložila neplatný řidičský průkaz, který jim následně vydala. Předběžná výše způsobené školy činí částku 85.000,- Kč. Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou.

PČR/Dagmar Sochorová

Foto: PČR