Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Hrádku ve výrobní hale hořel tlakový licí stroj, v Bohumilči auto narazilo do sloupu

112
24. 01. 2021 | 10:19

AKTUALIZOVÁNO: Od třetí hodiny ranní zasahovaly 4 cisterny a automobilový žebřík celkem třech jednotek požární ochrany u požáru tlakového licího stroje ve výrobní hale v Hrádku nad Nisou. Požár byl uhašen 2 C proudy. Hasiči zasahovali v dýchacích přístrojích. Příčina je v šetření HZS LK.

hasLis1
JSDHO Hrádek nad Nisou/twitter HZS LK

Snímky k požáru hasiči zveřejnili až dnes dopoledne, autorem fotografií je JSDHO Hrádek nad Nisou.

Foto: JSDHO Hrádek nad Nisou/twitter HZS LK

Hasiči dnes ráno na twitteru zveřejnili i fotografie z nehody v obci Bohumileč u Českého Dubu. Jak už jsme informovali, čelní náraz osobního automobilu do sloupu si vyžádal výjezd jednotky ze stanice Turnov a zbrojnice Český Dub. Z místa nehody byla jedna zraněná osoba převezena do nemocnice k dalšímu ošetření. Běžná doprava byla dočasně řízena kyvadlově Policií ČR.

Foto: twitter HZS LK

twitter HZS LK

Včera večer se na silnici 268 u obce Bohatice v okrese Česká Lípa převrátilo osobní vozidlo. Nehoda se obešla bez zranění osob.

Na silnici 292 v obci Benešov u Semil havarovalo vozidlo do Jizery. Záchranných a vyprošťovacích prací se účastnily všechny složky IZS. Při této události zemřela řidička, viz. níže.

Dnes dopoledne došlo na silnici 29036 v obci Lučany nad Nisou na Jablonecku ke kolizi dvou osobních aut, nehoda se obešla bez zranění i úniku provozních látek.

PKIS