Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V jabloneckém Tyršově parku došlo k vzájemnému napadání mezi mladistvými, kvalifikováno jako těžké ublížení na zdraví

112
17. 11. 2019 | 13:33

V pátek páté hodiny večer, přijal operační důstojník oznámení ze Zdravotnické záchranné služby o fyzickém napadení mladíka na konečné tramvaje v Jablonci nad Nisou. Na místo události okamžitě vyslal policejní hlídky. 

keckamobilmania
ilustrační foto

V přilehlém Tyršově parku se nacházelo několik mladistvých osob. Policisté zjistili, že došlo ke vzájemnému fyzickému napadení mezi dvěma skupinkami mladistvých osob. V době příjezdu hlídky na místo byla jedna osoba převezena na ošetření do jablonecké nemocnice. V tuto chvíli policisté zjišťují přesný průběh a okolnosti celého incidentu. Policistům se podařilo ztotožnit všechny zúčastněné osoby z obou skupin díky okamžité reakci všech hlídek na místě. 

Při incidentu došlo ke zranění jedné osoby, která skončila hospitalizována v jablonecké nemocnici. 
Policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. V tuto chvíli policisté stále dokumentují přesný průběh celého incidentu. 

PČR/Vladimíra Šrýtrová