Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vážnou dopravní nehodu vyšetřují policisté na přejezdu v ulici Za Mlýnem v Liberci. Střetl se zde osobní vlak s cyklistou

11. 09. 2019 | 12:41

Krátce po půl jedenácté, ve středu 11. září, přijali policisté Integrovaného operačního střediska oznámení o srážce vlaku s cyklistou. K vážné dopravní nehodě došlo u přejezdu v ulici Za Mlýnem v Liberci. V osobním vlaku na pravidelném spoji z Liberce do Tanvaldu cestovalo 28 lidí. Nikdo z cestujícíh nebyl zraněn.

KOLEJE-4009acz
Ilustrační foto

Na místě v současné době zasahují složky Integrovaného záchranného systému. Trať i pozemní komunikace jsou v souvislosti s vyšetřováním příčin a okolností vzniku dopravní nehody uzavřené.

AKTUALIZACE 14:00 hodin:

76letý cyklista byl Zdravotnickou záchrannou služubou převezen s těžkým zraněním na trauma centrum Krajské nemocnice v Liberci.

Dechová zkouška u strojvedoucího byla negativní. Okolnosti a příčiny vzniku dopravní nehody jsou předmětem dalšícho vyšetřování ze strany policistů Dopravního inspektorátu v Liberci.

Provoz na železniční trati a pozemní komunikaci byl obnoven krátce před 14. hodinou.

PČR/Vojtěch Robovský