Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Ve zúžení dálnice do sebe postupně narazily tři dodávky a osobní auto. Dechové zkoušky řidičů byly negativní

26. 04. 2021 | 11:46

Dnes, krátce po osmé hodině ranní přijal operační důstojník na tísňovou linku 158 oznámení o dopravní nehodě čtyř vozidel na silnici I. třídy č. 35 ve směru od Prahy na Liberec, poblíž OD Makro.
V místě před zúžením, které je zde z důvodu právě probíhajících stavebních prací - rekonstrukce mostu, se střetly tři dodávky a jedno osobní vozidlo.

dodávky
Foto: twitter HZS LK

Tato vozidla do sebe zezadu postupně narazila. Jeden z řidičů utrpěl při nehodě lehké zranění a byl sanitním vozem převezen na ošetření do Krajské nemocnice Liberec. 

Policisté provedli u všech zúčastněných řidičů orientační dechové zkoušky na alkohol, které byly ve všech případech negativní. "Vyšetřování okolností a příčin vzniku dopravní nehody bylo v úseku komunikace I/35 ukončeno. Případem se nyní zabývají policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci. Provoz na komunikaci byl obnoven krátce po 12. hodině," uvedl mluvčí krajské policie Vojtěch Robovský. 

pčr