Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V prestižní anketě Stavba roku má SYNER dva projekty: logistický terminál a areál ledových sportů

12. 08. 2024 | 17:25

Ani letos stavební společnst SYNER nezahálí a v prestižní stavařské anketě Stavba roku má hned dva projekty. Udělení a představení prestižních titulů Stavba roku je již 32 let nejvýznamnější událostí ve stavitelství v České republice. Společnost SYNER se této soutěže pravidelně a úspěšně účastní.

areál ledových sportů Ice Arena Kateřinky, Praha
Areál ledových sportů Ice Arena Kateřinky, Praha

Důkazem toho je období mezi lety 2020–2023, kdy SYNER zazářil hned s pěti projekty během tří let. "Věříme v kvalitu naší práce, proto jsme i letos přihlásili hned dvě zcela odlišné stavby a porota z řad inženýrů a techniků je již navštívila a viděla, uvedla firma na FB.

Logistický terminál Nýřany

Prvním želízkem v ohni je logistický terminál v Nýřanech, realizovaný pro developerskou společnost Panattoni. Moderní hala vznikla na území brownfieldu a disponuje rozsáhlou plochou 36 400 metrů čtverečních. Architektura splňuje nejpřísnější požadavky v rámci mezinárodní ekologické certifikace BREEAM New Construction a chlubí se nejvyšším stupněm hodnocení – Outstanding .

Druhou stavbou je areál ledových sportů ICE ARENA Kateřinky v Praze. Ústředním objektem multifunkčního areálu je hala se dvěma ledovými plochami. Jedna je určena na bruslení a hokej , ve druhé jsou čtyři dráhy na curling . Venkovní prostory sportoviště doplňují další hřiště pro různé míčové hry včetně tenisového kurtu . Tento unikátní projekt SYNER realizoval pro investiční skupinu KAPRAIN.

Zdroj: FB profil SYNER, je čas posunout se dál