Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Rekonstrukce vodovodu a kanalizace v části novoborské Luční ulice má skončit až v září

07. 07. 2024 | 14:44

Severočeská vodárenská společnost, a.s. zahájí v pondělí 8. července druhou etapu rekonstrukce vodovodu a kanalizace v části ulice Luční v Novém Boru. Stavební práce budou probíhat v úseku od ulice Gen. Svobody ke křižovatce s ulicí Žižkova. Stavba si vyžádá dopravní omezení.

stavební stroj
ilustrační foto

„V uvedeném úseku bude místní komunikace zcela uzavřená, na křižovatce ulice Žižkova bude provoz částečně omezen,“ řekla Milena Mikolášková z technické správy města.

Rekonstrukce vodovodu a kanalizace navazuje na práce, které probíhaly v lokalitě U Vodárny a Luční v letech 2022 a 2023.

Práce by měly trvat do 10. září letošního roku. Po jejich dokončení město Nový Bor zahájí celoplošnou opravu asfaltového povrchu komunikace, a to včetně křižovatky v ulici Žižkova. Na jejím financování se bude podílet Severočeská vodárenská společnost, a.s..

www.novy-bor.cz