Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Část jablonecké ulice Pod Skalkou bude od 1. do 31. října uzavřená. Objízdná trasa povede ulicemi Mlýnská a Sv. Čecha

28. 09. 2020 | 18:18

Oprava asfaltového krytu ulice Pod Skalkou si vyžádá úplnou uzavírku komunikace od 1. do 31. října v úseku od křižovatky s ulicí Podzimní po křižovatku s ulicí Mlýnskou. Práce probíhají v rámci reklamačního řízení. Objízdná trasa povede ulicemi Mlýnská a Sv. Čecha.

silnice prace na silnici IMG 9434
Foto: JN

Změny kvůli měsíční uzavírce doznaly také trasy MHD, pro všechny linky bude zřízená nová stanice v ulici Vysoká před domem č. 27, která nahradí zastávky Mánesova (linka číslo 104), Podzimní (l. č. 114, 119 a 132). Bez náhrady bude zrušená zastávka Kino Oko, cestující budou využívat zastávku Mlýnská.

Linka 104: obousměrně ulicemi Podhorská – Mlýnská – Vysoká a dále po své trase. Ve Vysoké ulici bude ve směru na sídliště Šumava využívána stávající zastávka Vysoká.

Linka 114: obousměrně ulicemi Podhorská – Mlýnská – Vysoká a dále po své trase. Ve Vysoké ulici bude ve směru na sídliště Šumava využívána stávající zastávka Vysoká.

Linka 118: obousměrně ulicemi Podhorská – Mlýnská – Vysoká – Mánesova – Svatopluka Čecha a dále po své trase. Ve Vysoké ulici bude ve směru k bazénu využívána stávající zastávka Vysoká. Dále bude využívána obousměrně zastávka Mánesova.

Linka 119: obousměrně ulicemi Podhorská – Mlýnská – Vysoká a dále po své trase. Ve Vysoké ulici bude ve směru na sídliště Šumava využívána stávající zastávka Vysoká.

Školní linka 132: ulicí Vysoká – Mlýnská – Vysoká a dále po své trase.

Uzavírky v Jablonci nad Nisou

Částečné uzavírky:

ve čtvrtek 25. září budou na jednu hodinu uzavřené pro veřejnost chodníky kolem první přehrady a v ulicích Průběžná, Podlesí, Arbesova. Proběhne tu závod Večerní běh 2020. Začátek je ve 20 hodin.

kvůli výkopu pro uložení optického telekomunikačního vedení budou až do 15. října probíhat stavební práce v chodnících ulic Tovární, Široká a U Tenisu.

čištění a impregnace fasády domu č.p. 3987/62 a 3988/64 zabere od 12. do 15. října chodník a část parkoviště v ulici Josefa Hory ve Mšeně.

od 28. září do 6. října bude částečně uzavřená ulice V Pastvinách v Proseči nad Nisou poblíž domu č. 190. Důvodem je pokládka kabelového vedení nízkého napětí.

úplné uzavírky:

úplně uzavřená budou do 30. října schodiště v ulici Ivana Olbrachta za Penny marketem a tzv. schodiště pod Rychnovskou ve Vrkoslavicích. V obou případech jde o jejich rekonstrukci.

JN/Jana Fričová