Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jablonec vyhlásil výběrové řízení na výměnu a opravu oken v jedné ze svých školek

20. 11. 2019 | 5:53

Statutární město Jablonec nad Nisou vyhlásilo výběrové řízení na výměnu a opravu oken v jedné z jabloneckých školek. Realizace by měla proběhnout o prázdninách příštího roku.

jablonec školka ms 28-rijna budova
Foto: www.mestojablonec.cz

Veřejná zakázka je vyhlášená na výměnu za repliky a opravu oken v Mateřské škole v ulici 28. října, a to v její staré části. Předpokládaná hodnota zakázky je 2,3 mil. korun a vybraný zhotovitel ji musí zvládnout během prázdnin příštího roku, aby děti mohly do školky nastoupit opět od září 2020,“ říká náměstek pro rozvoj města Petr Roubíček.

Podle původního plánu měly opravy v této mateřské škole začít už tyto prázdniny, oprava a výměna oken byla rozdělená do dvou let. Městu se však nepřihlásil vhodný zhotovitel, proto musí vyhlásit výběrové řízení znovu. Zatím má školka dva nové kotle na zemní plyn za necelý milion korun.

TZ/Jana Fričová