Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jablonecká akce Cykloodpoledne s městskou policií se zaměřila na zvládnutí jízdy zručnosti

27. 09. 2020 | 16:25

Jablonecká městská policie ve spolupráci s magistrátem zorganizovala „Cykloodpoledne s městskou policií“, které proběhlo v Tyršových sadech. Akce byla zaměřena na zvládnutí jízdy zručnosti, znalosti v oblasti dopravního značení a povinné výbavy kola.

„Cykloodpoledne jsme připravovali pro děti ve věku od osmi do třinácti let, ale zúčastnily se ho nakonec i děti mladší,“ řekl Miloslav Lejsek, zástupce městské policie - oblast prevence kriminality a vzdělávání. Městská policie připravila pro účastníky dráhu, dopravní kvíz a za finanční podpory města také hodnotné ceny. „Rád bych touto cestou poděkoval také Českému červenému kříž, Týmu silniční bezpečnosti a společnosti Cycology Bike Shop. Ti všichni se do akce zapojili a přispěli k osvětě účastníků i dalších návštěvníků,“ dodává Lejsek.Foto: JNI přes nová opatření Covid19 se celého programu zúčastnilo na 25 dětí různých věkových skupin. Jablonecká městská policie se do Tyršových sadů vrátí opět na jaře 2021, kdy plánuje zrealizovat druhou část dopravního odpoledne.

JN/Jana Fričová