Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jablonecká neděle s náborovou prezentací oddílů nabídne sportovní aktivity už pošesté

31. 08. 2021 | 8:19

Na neděli 5. září je připravený 6. ročník Jablonecké neděle. V okolí jablonecké přehrady, na parkovišti před městskou halou a plaveckým bazénem i na jeho sluneční louce se představí sportovní oddíly z Jablonce nad Nisou. Bohatý program začíná ve 14 hodin.

ODMtriatlo
archivní ilustrační foto

„Jde o náborovou prezentaci sportovních oddílů, které působí ve městě. Místa kolem haly, bazénu a přehrady se promění v jedno velké sportoviště, na němž sportovní kluby, oddíly a volnočasové kroužky představí svoji činnost ve stáncích, praktickými ukázkami a exhibicemi,“ vysvětluje Martin Bauer ze společnosti Sundisk, s.r.o., která organizaci Jablonecké neděle zajišťuje. Veškeré dění začne v neděli 5. září ve 14 hodin a program potrvá až do 18 hodin. Podrobnosti k programu najdete na www.jabloneckanedele.cz.

Děti pod dohledem rodičů si tak na jednom místě budou moci vyzkoušet nejrůznější sporty a volnočasové aktivity, promluvit si s trenéry a pak se do některého z oddílů přihlásit. „Je to skvělá příležitost seznámit se s možnostmi aktivního trávení volného času,“ říká David Mánek, náměstek primátora pro humanitní oblast.

„Také letos nám přípravy komplikuje pandemie COVID-19 a s ní související opatření. Věříme však, že se situace bude i nadále vyvíjet dobře a vše, co pro letošní Jabloneckou neděli chystáme, vyústí v krásné sportovní odpoledne. Akce bude samozřejmě probíhat v souladu s aktuálními platnými opatřeními,“ ujišťuje Bauer s tím, že k prezentaci se přihlásily více jak dvě desítky sportovních subjektů.

Sportovní odpoledne se koná v rámci místní Agendy 21 a podílí se na něm statutární město Jablonec nad Nisou, SPORT Jablonec, s. r. o., a Jablonecké kulturní a informační centrum, o. p. s. Akce je pořádána jako spolupráce sektoru veřejné správy, nevládního a podnikatelského sektoru.


JN/Jana Fričová