Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Každou první středu v měsíci je kancelář jabloneckého primátora otevřená pro veřejnost

26. 09. 2020 | 5:42

Každá první středa v měsíci je v kanceláři jabloneckého primátora určená veřejnosti. Na Den otevřených dveří se mohou lidé objednávat telefonicky či elektronicky prostřednictvím sekretariátu primátora.

jablonec radnice Mad j50
Foto: Mad

V září se primátor osobně sešel s občany při projednávání neutěšené dopravní situace v ulici Na Úbočí v souvislosti s krajskou stavbou nové okružní křižovatky Ostrý roh, projednával také aktuální dění v městském Tyršově parku či narovnání majetkoprávních vztahů související s platným vytyčením hranic pozemků v Kokoníně. Jedna schůzka se týkala také stavebních prací při rekonstrukci ulice V Aleji.

„Započatou tradici hodlá primátor zachovat i nadále, přesto obyvatelům města připomíná, že v Jablonci nad Nisou byly ve všech částech města zřízeny osadní výbory, na které je možné se s podobnými problémy také obracet. Přehled jednotlivých osadních výborů včetně kontaktů je zveřejněn na oficiálních webových stránkách města,“ připomíná Jan Štol z kanceláře primátora.

Nejbližší Den otevřených dveří u primátora je ve středu 7. října. Na schůzku s primátorem je třeba se objednat předem, a to na tel. 483 357 184 nebo e-mailu hujerova@mestojablonec.cz.

JN/Jana Fričová