Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Konec prázdnin znamená finále jedné a start druhé kinařské sezony

23. 08. 2019 | 14:23

Konec prázdnin oslaví kina akcí v Letním kině a pak už se zase rozjede Kino Junior. Blížící se konec prázdnin předznamenává i konec jedné a začátek nové kinařské sezóny a diváci se mohou těšit na znovuotevření kina Junior a několik novinek.

kinoIlustr
ilustrační foto

Fanoušek jabloneckých kin jistě ví, že Letní kino promítá na digitální technologii kina Junior. Letní odstávka nejmenšího kina v Jablonci byla využita k drobným opravám a jedné velké změně - kino získalo svůj samostatný bar.

Diváci se tak od 6. září mohou těšit na dobrou kávu a drobné občerstvení včetně popcornu. “Ještě před tím se ale v sobotu 31. srpna rozloučíme s prázdninovou sezónou v Letním kině rodinným promítáním nejnovějšího dílu oblíbeného příběhu hraček Toy Story 4, ke kterému jsme pro dětské návštěvníky připravili filmový kvíz a drobné ceny,” láká diváky Petra Handlířová. A pak už se otevře kino Junior, kde se znovu rozběhnout oblíbené projekty jako promítání pro nejmenší diváky Bijásek či Mimikino, tedy projekce se sníženou hladinou zvuku pro maminky, které si chtějí užít “dospělácký” film, ale potřebují přijít i s dětmi.

Pokračovat bude také Rodinné promítání za zvýhodněné vstupné každou první neděli v měsíci. V nové podobě se hned 12. září rozjede Filmový klub, který nabídne filmy pro náročného diváka s doprovodným úvodem plným zajímavostí. Díky novému baru bude pak navíc ještě příležitost rozebrat zhlédnutou projekci u kávy a občerstvení. Členství v klubu přináší také další výhody jako je sleva na vybrané filmy ve všech kinech v ČR ale i na vybrané filmové akce.

Kina Jablonec nad Nisou přináší po celý rok filmy z celého spektra nejnovější filmové produkce. Od velkých hollywoodských trháků, přes filmy pro děti, animáky pro celou rodinu až po snímky pro náročného diváka. Díky nejmodernější technologii se mohou diváci přenést v přímém přenosu do Metropolitní opery New York, jejíž sezóna začne v sobotu 12. října operou Turandot a abonmá jsou již v prodeji. “Jablonecká kina patří mezi nejlépe hodnocená jednosálová kina v republice,” vysvětluje Handlířová.

“Díky tomu se daří získat pro nedočkavé diváky předpremiéry vybraných snímků nebo speciální projekce jako bylo unikátní uvedení snímku Zkáza Dejvického divadla včetně zdravice herců přímo pro jablonecké diváky,” dodává. Na podobné akce se mohou diváci těšit i v nové sezóně. V nejbližší době to bude např. 6. září filmový maraton pro fanoušky kultovního hororu TO, kdy Kino Radnice uvede v jeden večer první díl z roku 2017 a vzápětí novinku TO Kapitola 2. A podzim uzavře v listopadu Kinofest, jehož příprava nyní běží na plné obrátky a můžete se opět těšit na víkend nabitý filmy i doprovodným programem.

V jabloneckých kinech si to své zkrátka najde každý, kdo hledá. Ať už v aplikaci pro telefony s androidem, na facebooku nebo na webové stránce www.kinajablonec.cz.

 

Letní kino I 31. 8. I Loučení s prázdninami (Toy Story 4:Příběh hraček - 2D/D)

Od 19.00 zábava pro děti, filmový kvíz, občerstvení

Od 20:15 promítání filmu

Promítání FK I Kino Junior

12. 9. I Takové krásné šaty

19. 9. I Nabarvené ptáče

26. 9. I Lidožrout vegetarián

6. 9. I 20:00 I Kino Radnice

TO +TO Kapitola 2 - Maraton nejúspěšnějšího hororu všech dob

(V prodeji vstupenky na celý maraton za 200,- nebo na pokračování TO Kapitola 2 za 130,-)

TZ