Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Oprava požární signalizace na magistrátu v Komenského ulici se uskuteční za provozu

06. 08. 2019 | 16:26

Výměnu stávající elektrické požární signalizace v prostorách Magistrátu města v ulici Komenského 8 za téměř 300 tisíc korun schválila Rada města na mimořádném červencovém zasedání.

JNnewJabloneccz
ilustrační foto

Novou požární signalizaci nainstaluje společnost TELMO do 30. října tohoto roku. Rekonstrukce bude probíhat za plného provozu magistrátní budovy v Komenského ulici.

„Stávají požární signalizace funguje od roku 2001, je tedy zastaralá a dosluhuje. Nemůžeme riskovat, že v případě krizové situace selže, a proto jsme se rozhodli pro výměnu. Bezpečnost klientů a zaměstnanců magistrátu je pro nás na první místě,“ vysvětluje primátor města Milan Kroupa s tím, že výběru dodavatele předcházelo poptávkové řízení. „Nová požární signalizace bude stát 280 188 korun,“ dodává primátor.

„Samotná výměna požární signalizace bude probíhat za provozu, a to během měsíce října. Občané se tedy nemusí obávat omezeného provozu pobočky,“ upřesňuje tajemník magistrátu města Jablonec nad Nisou Marek Řeháček. V Komenského ulici sídlí Matriční úřad, Živnostenský úřad, oddělení přestupků, oddělení dopravně správních agend a také oddělení správních agend, které mimo jiné vydává občanské průkazy a cestovní doklady.

JN/Jana Hajná