Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Plavecký bazén v Jablonci je opět v provozu, ode dneška je k dispozici i sluneční louka

07. 08. 2020 | 7:52

Od úterý 4. srpna je jablonecký plavecký bazén opět otevřený pro veřejnost, od pátku je k dispozici i sluneční louka, sdělila tiskovou zprávou Jana Matěchová, vedoucí odboru kanceláře jabloneckého primátora.

JNbazen
archivní foto

V důsledku pozitivních testů na koronavir u dvou zaměstnanců plaveckého bazénu musel být tento v minulých dnech uzavřen. Běžný provoz byl obnoven 4. srpna. Návštěvníci si mohou přijít zaplavat v pondělí od 13 do 20 hodin, v ostatní dny již od 10 do 20 hodin.

„Ode dneška otevíráme také sluneční louku, a to v čase od 10 do 19 hodin,“ říká vedoucí jabloneckého bazénu Jitka Hájková a připomíná, že vstupné na tuto louku si návštěvníci musí koupit v pokladně plaveckého bazénu. Sluneční louka bude v provozu za pěkného počasí.

TZ