Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Velkoobjemové kontejnery na bioodpad budou v Jablonci přistavené v sobotu 11. září

08. 09. 2021 | 18:29

Na konci léta a začátkem podzimu se uskuteční další svozy bioodpadu. Velkoobjemové kontejnery budou přistavené vždy na několika místech v různých hodinách dle předem stanoveného rozpisu.

odpady jn kontejner na bioodpad
Foto: JN

„Do označených kontejnerů mohou občané odevzdat trávu, listí, větve, zbytky rostlinného materiálu ze zahrad apod. Nepatří do nich bioodpad živočišného původu! Prosíme občany, kteří přivezou větve, aby se snažili minimalizovat jejich objem tak, aby se do kontejnerů pohodlně vešel i bioodpad jiných lidí,“ vyzývá Jablonečany Barbora Šnytrová z oddělení správy místního hospodářství jabloneckého magistrátu s tím, že neomezené množství bioodpadu mohou obyvatelé Jablonce nad Nisou zdarma odložit ve sběrných dvorech v Proseč a v ulicích Dalešická, Belgická, Želivského.

Rozpis svozových míst najdete ZDE.

JN/Jana Fričová