Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Dny evropského dědictví nabídnou v sobotu ve Frýdlantu koncert pod okny a volný vstup do muzeí

10. 09. 2021 | 5:46

Také Frýdlant se v sobotu 11. září 2021 připojí ke Dnům evropského historického dědictví, jejichž mottem je: Památky pro všechny. Pro obyvatele města i návštěvníky připravil Koncert pod okny, v rámci kterého v sobotu odpoledne zahraje postupně na čtyřech místech města pro radost Žesťový soubor města Plzně. Frýdlant zároveň otevře návštěvníkům zdarma muzeum v radnici i ve Špitálku

Žesťový soubor města Plzně
Žesťový soubor města Plzně

"Žesťový soubor města Plzně zahraje k poslechu a třeba i k tanci od 14.00 hodin před radnicí na náměstí T. G. Masaryka, od 14.30 hodin u betléma, od 15.00 hodin u altánku v městském parku a od 15.30 na zahradě Domu s pečovatelskou službou v Novoměstské ulici," přibližuje harmonogram koncertu vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu Iva Beranová. Koncerty jsou zdarma.

Město Frýdlant pak v rámci Dnů evropského historického dědictví opět umožní návštěvníkům volný vstup do prostor muzea ve druhém patře radnice i do muzea Špitálek. Obě muzea budou v sobotu otevřena od 10.00 do 12.00 a od 12.30 do 16.00 hodin.

www.mesto-frydlant.cz