Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Frýdlant dokončil s pomocí dotace z kraje rekonstrukci ordinace ve Fügnerově ulici

03. 09. 2024 | 18:42

Město Frýdlant úspěšně dokončilo rekonstrukci ordinace praktické lékařky MUDr. Dity Kopecké ve Fügnerově ulici.

doktor stetoskop
Ilustrační foto

Rekonstrukce byla financována z rozpočtu města a z Dotačního fondu Libereckého kraje na podporu primární lékařské péče. Bývalá ordinace MUDr. Zdeňky Oborníkové, je nyní nově a plně připravena k poskytování zdravotních služeb.

Součástí úpravy prostor ordinace je modernizace elektroinstalace, rozvodů vody a odpadů, nové obklady, štuky a výmalba stěn i instalace nového LED osvětlení. Nedílnou součástí obnovy ordinace je také pořízení nového odběrového křesla, kancelářského nábytku, kartotéky a moderního počítačového EKG, stejně jako nákup kompletní sady na měření krevního tlaku.

Díky včasnému dokončení projektu může svou lékařskou praxi MUDr. Dita Kopecká zahájit již od 2. září, což snižuje dopad na pacienty a plynule naváže na péči poskytovanou její předchůdkyní.

Liberecký kraj poskytl dotaci, která pokryla 50 % z celkových nákladů ve výši 860 919 korun.

Město Frýdlant tímto potvrzuje svůj závazek zlepšení zdravotní péče a zajištění kvalitních podmínek pro práci zdravotnického personálu. To je předpokladem spokojenosti nejen lékařů a zdravotnického personálu, ale především pacientů opravené ordinace.

www.mesto-frydlant.cz