Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

K vidění budou i divadelní scénky o seniorech v roli řidičů a spolujezdců

16. 06. 2019 | 12:15

Senior bez nehod. Tak se jmenuje chystaná vzdělávací přednáška, jež ukáže, jak se chovat v silničním provozu. Akce, která je určena především pro občany seniorského věku, se uskuteční úterý 18. června od 17 hodin v Kulturním centru Vratislavice 101010.

seniorAuto
ilustrační foto

K vidění budou divadelní scénky na téma bezpečnost seniorů na silnicích v roli řidičů, spolujezdců, vlivu nemocí či medikamentů na výkon řidiče. Ty budou spojené s odborným výkladem a audiovizuální prezentací.  Řeč bude i o tom, jak se správně chovat jako chodec, cyklista nebo jak správně cestovat autobusem či tramvají. To vše nevšední — interaktivní, velmi přístupnou a zábavnou formou.

Akce se koná pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky, náměstka hejtmana, řízení rezortu zdravotnictví a Ing. Radky Loučkové Kotasové, členky rady kraje, řízení rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování zve odbor zdravotnictví KÚ LK v těsné spolupráci s odborem hospodářského a regionálního rozvoje.

LK/Jan Mikulička