Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kdo si koupí členství a kartu na rok 2023, může hrát do konce roku na Ypsilonce gratis

21. 09. 2022 | 10:14

Golfu není nikdy dost a na Ypsilonce o to víc. Blíží se podzim a golfové hřiště Ypsilon Golf Resort Liberec, zasazené v podhůří Jizerských hor, se brzy začne přebarvovat do dokonalých barev podzimu. Golfové hřiště je po celou sezónu ve skvělé kondici a nyní má každý možnost ho hrát až do konce sezóny 2022 úplně ZDARMA.
 

golfYpsilonka podzim 2020 web-5
Podzim na Ypsilonce.


Ypsilon Golf Resort Liberec, stříbrné „Golf Digest – Hřiště roku 2021“, si pro všechny golfisty připravilo neodolatelnou akční nabídku. Na Ypsilonce můžete hrát až tři měsíce úplně zdarma. Stačí zakoupit a zaplatit členství a roční hrací kartu na rok 2023 a na Ypsilonce můžete hrát do konce sezóny 2022 zdarma. Od dne zakoupení budete mít platné prestižní členství Golf Club Ypsilon. Staňte se členem Ypsilonky nyní, výhodnější už to nebude.

Dalším důležitým benefitem je garance ceny členství a hrací karty dle ceníku letošního roku. Také pokud by někomu vyhovovalo rozložení na menší splátky, jsme tu k dispozici.

Akci jsme připravili pro všechny nové členy, známé, kamarády a spoluhráče všech našich vzácných členů. Věříme, že tato skvělá nabídka rozhýbe nejednoho váhajícího golfistu.

Více informací o časově omezené akci, která skončí již 23. října 2022, naleznete na www.ygolf.cz

TZ Ypsilon Golf Resort Liberec