Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Rakouská televizní stanice ORF natáčí v Liberci film o Freudovi, kterého ztvární herec Robert Finster

03. 05. 2019 | 7:19

Rakouská televizní stanice ORF natáčí v našem městě část svého osmidílného filmu FREUD. Sigmunda Freuda ztvární rakouský herec Robert Finster. Filmaři se v Liberci pohybují už od minulého týdne, kdy probíhaly přípravy. Samotné natáčení pak proběhne od soboty 4. května do pondělí 6. května.

Natáčení osmidílného televizního filmu pro televizní stanici ORF a NETFLIX „FREUD“  se uskuteční v Divadle F. X. Šaldy a kolem historické budovy radnice.

Natáčet se bude od odpoledních do večerních hodin s tím, že pohyb veřejnosti bude omezen pouze v časech ostrých záběrů. Od 3. do 7. května proto nebude možné zaparkovat u budovy hlavní pošty, před Divadlem F. X. Šaldy a na parkovišti u Krajské správy sociálního zabezpečení. Linky MHD, které mají trasu okolo radnice, budou projíždět podle aktuálního jízdního řádu.

Načítám...
Napiš komentář