Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Silnice v Mníšku se sice opravuje, ale vjezd na golfovou Ypsilonku zůstane zachován

11. 06. 2024 | 8:49

Dnes zahájená rekonstrukce silnice v obci Mníšek může ovlivnit příjezd do golfového resortu Ypsilon. Stavební práce začnou 11. června 2024 a budou pokračovat do 31. října 2024, s možností pokračování v roce 2025.

golfYf
ilustrační foto

Tento zákaz vjezdu se nevztahuje na návštěvníky golfového resortu Ypsilon. Průjezd do Fojtky je nadále možný, avšak může být pomalejší než obvykle. Doporučujeme naplánovat si cestu s dostatečnou časovou rezervou. Uzavřený úsek měří 300 metrů, takže zdržení by nemělo být výrazné.

Rekonstrukce zahrnuje obnovu komunikace a výstavbu nových chodníků. V důsledku těchto prací bude v místě hlavní křižovatky ulic Liberecká a Oldřichovská v Mníšku umístěno dopravní značení se zákazem vjezdu. Na trase od Liberce i od Raspenavy budou umístěny informační cedule s objízdnou trasou. 

Během postupu stavebních prací může docházet k dočasným uzavírkám i na ulici Oldřichovská. V takových případech budou k dispozici objízdné trasy po ulicích Lomená nebo Spojovací. 

Přístup do golfového resortu Ypsilon zůstává zajištěn i přes uvedené dopravní omezení. Vjezd je možný pro všechny golfisty, návštěvníky, dodavatele, zaměstnance a další oprávněné osoby. 

TZ/Tým z Ypsilonky