Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V neděli je den otců - vezměte toho svého na Táta fest do Frýdlantu

17. 06. 2021 | 5:42

V neděli 20. června 2021 můžete ve Frýdlantu oslavit v rámci šestého ročníku minifestu TátaFest den otců. Akce proběhne na prostranství před kostelem Nalezení sv. Kříže vedle kavárny Café jazzová osvěžovna a vstup na ní je zdarma.

rodina family-1866868 1280
Ilustrační foto

Táta fest

A co letos uvidíte? Kapelu Rajtaraj, Duo HUSO, Kapelu TYGROO, nejen dětem přijede zahrát Loutkový automat Dorky Bouzkové, připraveny jsou dílničky, soutěž o Frýdlantského tátu a budete moci ochutnat baTÁTový TATAráček, točený TATABÍR od Albrechta, pivní zmrzlinu TATAEIS a další dobroty.

Začátek Tátafestu, který se koná za podpory starosty Frýdlantu Dana Ramzera, je v neděli ve 14.00 hodin a vstup je zdarma. Tak vezměte táty, manžely, dědy, bratry, syny, strýce a jejich děti a přijďte oslavit Den otců stylově.

www.mesto-frydlant.cz