Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V novém Infocentru v Bráně Trojzemí si lze vyzvednout i zásilky dopravené kurýrem

21. 07. 2022 | 10:21

Po několikaměsíční rekonstrukci se znovu otevřelo Infocentrum v Bráně Trojzemí u Hrádku nad Nisou, oznamuje město na svém twitterovém účtu s odkazem na radniční web hradek.eu. Dobu oprav muselo íčko přečkat „pod klenbami“, ve stísněných podmínkách prostoru na opačné straně budovy. Návštěvníci nyní mají k dispozici prostory, které jsou nejen zrekonstruované, ale hlavně větší, informuje www.hradek.eu.

infoHradek
Foto z www.hradek.eu.

Rozšíření bylo dosaženo propojením dřívějších prostor s provozovnou zaniklé trafiky, která po ukončení provozu marně hledala nového nájemce. Návštěvníky tu čeká víc místa u přepážky a celá nová místnost s informačními materiály.

Víc prostoru nabídne infocentrum nejenom návštěvníkům, ale i v zázemí. Mimo čerpání cenných informací sem lidé přicházejí také pro své balíky a balíčky od kurýrních služeb.

Bránou Trojzemí těch zásilek za poslední roky prochází stále více a ani současná krize to prozatím kupodivu nezměnila. Proto došlo i ke zvětšení skladu zásilek. Tato služba občanům je pro Bránu Trojzemí zároveň cenným zdrojem doplňkových příjmů.

Převzato z www.hradek.eu