Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Ypsilonka zve v sobotu 18. září na dětský den na golfu v Mníšku u Liberce

14. 09. 2021 | 10:10

V sobotu 18. září 2021 od 13 do 17 hodin se na golfovém hřišti Ypsilon Golf Resort Liberec v Mníšku u Liberce uskuteční dětský den a den otevřených dveří, který ukáže všem návštěvníkům ukáže, že golf je sport pro celou rodinu.

golf boty -3685623 1280
Ilustrační foto

Během celého dne bude pro děti i celé rodiny připravený zábavný program, během kterého si budou moci golf vyzkoušet i úplní začátečníci. Ti se během programu budou moci zapojit například do golfových soutěží o ceny a zkusit si chippování a puttování přímo s trenéry z Ypsilonky, projet se v golfové buggy a především dospělí jistě ocení možnost shlédnout exhibici golfových profesionálů. Během programu na golfovém hřišti se u fojtecké přehrady uskuteční také akce Pohádkový les pro děti, na které budou návštěvníky z golfového hřiště vozit golfové buggy.

Po dobu konání akce bude pro návštěvníky otevřen celý areál, kteří si jej tak budou moci celý prohlédnout, a také proběhne představení projektu „se školou na golf“. Pro malé návštěvníky pak bude v restauraci připravené speciální dětské menu.

„Během celého dětského dne dětem i dospělým návštěvníkům otevřeme celý golfový areál Ypsilonky. Na příkladech nejrůznějších aktivit chceme všem ukázat, že golf je sport opravdu pro všechny bez ohledu na věk. Začít s golfem mohou již předškoláci. Na akci si pak všichni budou moci bezplatně zapůjčit golfové vybavení a vyzkoušet si hru na místě, kde je golf doma.,“ uvedl Martin Trita, výkonný ředitel Ypsilon Golf Liberec.

Dětský den na Ypsilonce

18. září 2021 od 13 do 17 hodin

Dětský den a den otevřených dveří na golfovém hřišti

Hlavní body programu:

golfové soutěže o ceny

chippování a puttování s trenéry

exhibice golfových profesionálů

prohlídka golfového muzea

a další.

Více informací: www.ygolf.cz a facebooková stránka Ypsilon Golf Liberec.

TZ