Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Zaplněné náměstí přihlíželo slavnostnímu rozsvícení vánočního stromu ve Frýdlantu

28. 11. 2022 | 18:52

První adventní neděli, tedy 27. listopadu 2022, se také ve Frýdlantu slavnostně rozsvítil vánoční strom na náměstí T. G. Masaryka. 

frýdlant strom M1 0331
Foto - zdroj: www.mesto-frydlant.cz

Jeho rozsvícení bylo vyvrcholením akce nazvané Rozsvěcení vánočního stromu, kterou pro malé i velké uspořádalo město Frýdlant. Už od 14.00 hodin byl na náměstí připraven stánkový prodej vánočního občerstvení a různých drobných dárků či rukodělných výrobků, ve vestibulu radnice a ve výstavní síni si mohly děti užít výtvarné dílničky, na nádvoří radnice byl připraven dřevěný betlém a k vidění byla i živá zvířata. Na náměstí pak od 15.00 hodin zahrály a zazpívaly děti ze Základní umělecké školy a v 16.00 hodin to rozbalili ve své show Maxíci. Následovalo slovo duchovního, starosty města Dana Ramzera a v 17.00 hodin už se zaplněné náměstí dočkalo rozsvícení vánočního stromu, který letos pochází z Dolní Řasnice. Krásný advent všem!

www.mesto-frydlant.cz