Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Dětský domov v Krompachu ožije o víkendu Andělskou slavností

03. 12. 2019 | 5:55

Víkend 6. – 8. prosince se uskuteční 20. Andělská slavnost, kterou spolupořádá Letní dům a dětský domov v Krompachu. Akce tak bude příležitostí oslavit 20 let společné činnosti ve prospěch dětí z tohoto dětského domova.

„Přijďte nachytat vánoční atmosféru a společně s dětmi z dětského domova si užít spousty hudebních a divadelních programů a také prožít vzácný sváteční čas,“ zve návštěvníky patron Letního domu herec Petr Vacek, který jubilejní ročník oslaví společně s dětmi v Krompachu.


Na slavnostní andělské zahájení v pátek 6. prosince v 18.00 naváže představení studia Damúza Medvědí princ.
„Veřejnost srdečně zveme také na sobotní program. Ten začne od 13.30 hodin v budově dětského domova, kde budou probíhat tvořivé dílny. Vyrábět budeme vánoční ozdoby z papíru, dřeva či drátu, budeme zdobit perníčky, odlívat olovo a také vyrábět svíčky z včelí vosku“, zve návštěvníky ředitel Letního domu Jan Bárta a dodává: „Tvořivé dílny zakončí blok dětských vystoupení, kde nebudou chybět mažoretky a loutkové divadlo.“

Vánoční atmosféru podpoří zpívání koled na nádvoří dětského domova, které začne v 16.hodin. Připraveno je malé občerstvení a především ohnivá show skupiny Fireshow JBC. Slavnost uzavře v neděli 8. prosince v 10.00 tradiční pohádka Divadla Radar/ Bylo nebylo, kteří tentokrát přivezou do Krompachu Pověsti pro štěstí.

TZ