Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Program asistenčních voucherů podpoří podnikatele v kraji částkou 1,5 milionu korun

02. 06. 2020 | 13:33

Vyhlášení programu s názvem Asistenční vouchery Libereckého kraje schválili krajští zastupitelé. Úspěšným žadatelům dotace pomohou připravit jejich vlastní projektové žádosti, které následně podají do vhodných výzev operačních programů. K rozdělení je 1,5 milionu, přičemž maximální výše dotace je 300 tisíc korun.

Jsem rád, že můžeme podpořit podnikatele v regionu a pomoci jim při uskutečňování jejich plánů, vizí a nápadů,“ prohlásil Michal Kříž, radní pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování.

Program mohou využít veřejnoprávní subjekty i soukromoprávní právnické osoby, které mají sídlo či pracoviště na území Libereckého kraje. Žádosti se přijímají od 27. června tohoto roku do 31. ledna 2022.

Program a jeho přílohy je zveřejněn na dotačním webu Libereckého kraje https://dotace.kraj-lbc.cz, konkrétně https://dotace.kraj-lbc.cz/regionalni-rozvoj/asistencni-vouchery-libereckeho-kraje-d453423.htm, a na úřední desce.

S případnými dotazy se zájemci mohou obracet na Zuzanu Antlovou (tel. 485 226 655, e-mail: zuzana.antlova@kraj-lbc.cz) nebo Vladimíra Pachla (tel. 485 226 707, email: vladimir.pachl@kraj-lbc.cz).

LK/Jan Mikulička