Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Libereckém kraji místy prší se sněhem, silnice mohou klouzat

12. 11. 2019 | 6:06

V Libereckém kraji se dnes ráno na některých místech objevil déšť se sněhem. Podle údajů z www.dopravniinfo.cz by si na to měli dát pozor hlavně motoristé na Českolipsku, ale také v Jizerských horách. Silnice tam dnes ráno mohou klouzat, na Českolipsku klesají teploty k bodu mrazu.

deštníkNew
ilustrační foto

V Libereckém kraji je dnes ráno většinou zataženo a prší. Mimo Českolipska se zatím teploty pohybují nad nulou, místy stoupají až k sedmi stupňům. I na Jizerce, která je většinou v kraji nejchladnějším místem, se zatím teploměry drží nad nulou.

Podle meteorologů bude pršet po celý den, v polohách nad 600 metrů nad mořem bude ráno a večer déšť přecházet ve sněžení. Teploty se budou pohybovat od dvou do pěti stupňů, na horách kolem nuly.

čtk