Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V nadcházejícím téměř letním počasí se na trasy vrátí turistické linky a stále oblíbenější cyklobusy

19. 05. 2023 | 18:47

S teplejším počasím se do Libereckého kraje vrací i sezónní turistické linky a oblíbené cyklobusy. Jedná se o linky č. 395 z Liberce do Turnova přes Bedřichov a Jablonec nad Nisou a linku č. 795 z Jablonce nad Nisou do Kořenova přes Tanvald, informuje Kraj na svém facebookovém profilu.

cyklobus23LK2
Foto z FB Liberecký kraj + archiv

Letními spoji můžete vycestovat i na polskou stranu Jizerských hor a to linkou č. 630, která jede z Liberce přes Frýdlant do stanice Świeradów-Zdrój.

Linka 691 zase spojuje Hrádek nad Nisou, Žitavu, Bogatyniu přes Frýdlant a taktéž vede do turistické destinace Świeradów Zdrój. V obou směrech navazuje v Raspenavě u železniční stanice na vlaky z Liberce na linky L6 a L61. S jedním přestupem je tak zajištěno spojení s krajským městem.

Kam všude můžete cestovat těmito linkami se dozvíte zde: https://new.iidol.cz/.../zahajeni-provozu-turistickych.../

Zdroj: FB LIberecký kraj