Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Vítejte na nových stránkách GENUS.CZ. Jsme i na facebooku a twitteru. Nová "doba genusová" začíná

28. 05. 2019 | 16:00

Toto je nový GENUS společnosti GENUS TV a.s., mocně omlazený produkt s moderním designem a pestrou škálou novinek z vašeho okolí, tedy nejvíce informacemi z Liberce a Libereckého kraje.

S novým vizuálem se vracíme k prapůvodnímu názvu a doméně, ode dneška jsme prostě jen GENUS.CZ. Bez přívlastků, bez doplňků, bez odkazů na minulost. Kdybyste potřebovali něco vyhledat na starém webu, dole je odkaz na archiv, kde jsou materiály zveřejněné do 28.5.2019 do 12.00.

GENUS.CZ má i svoje plnohodnotné "mobilní" dvojče, můžete nás tudíž sledovat ve svém mobilním telefonu. Kdekoliv a hlavně pohodlně - třeba vleže.

Zkrátka, nejnovější technologické trendy jsme propojili s dlouholetou novinářskou zkušeností a navázali na osvědčenou zpravodajsko-publicistickou tradici společnosti GENUS TV a.s., která v kraji dvacet let (do roku 2013) provozovala stejnojmennou regionální televizi a internetové produkty byly součástí jejího účinkování ve zdejším mediálním prostoru. Provozujeme tak nejstarší informační web v regionu a do nové etapy jsme si předsevzali, že i nadále budeme přinášet nejvíce online informací z Liberce a Libereckého kraje. Ostatně, máme to v záhlaví nových stránek.

Budeme tak činit nejen na novém webu, ale i na sociálních médiích. Znovu jsme rozhýbali facebookový profil, kam budeme sdílet nejpodstatnější články a informace uveřejněné na našem portále, a začali jsme se objevovat i na twitteru. Videa se shromažďují na samostatném YouTube kanále. Snadné přístupy na všechny sociální sítě jsou v záhlaví i zápatí tohoto webu.

Je konec května 2019 a GENUS.CZ se, díky mladým a fundovaným spolupracovníkům, kteří se podíleli na realizaci celé proměny, posunul v oblasti novinářské praxe do 20. let 21. století, čímž začíná psát další kapitolu své překotné historie.

Vítejte spolu s námi v nové době.

Mgr. Alena Roubalová, ředitelka GENUS TV a.s. a šéfredaktorka GENUS.CZ