Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Aukce tygřích dresů vynesla přes 230 tisíc. Poputují na konto mládežnické Tělovýchovné jednoty

09. 04. 2024 | 6:51

Až do nedělního večera měli fanoušci možnost získat jeden z hraných dresů Bílých Tygrů ze sezony 2023/24. Dražba nakonec vynesla více než 230 tisíc korun.

ol4
archivní foto

Tentokrát byla posezónní aukce v jednom speciální. Do dražby šly hned dvě sady dresů, a sice bílé dresy, jež Tygři oblékali až do listopadu s pouze třemi partnerskými logy BPA na rukávech, a dále modrá sada, v níž náš tým po doplnění čtvrtého partnera nastupoval ve zbytku celé sezony. Celkem tedy bylo k dispozici více než 70 dresů, což je rekordní počet.

Není překvapením, že největší zájem byl o výrazná jména uplynulého ročníku. Modrý dres Jakuba Rychlovského, nejlepšího střelce extraligy, našel majitele za skvělých 20 000 Kč v rámci možnosti "Kup teď", tedy bez nutnosti dražit jej až do konce. Ale také bílý dres Rychlovského byl velmi cennou relikvií a našel majitele za 7 000 Kč.

Za stejně vysokou cenovku se vydražil dres Martina Faška-Rudáše, o nějž se bojovalo až do 20:47 (po příhozu v posledních minutách měl vždy dosavadní majitel příležitost zareagovat a během pěti minut případně učinit vyšší nabídku) a dražitel za něj nakonec nabídl rovněž 20 000 Kč. Za 7 100 Kč se pro změnu vydražil bílý dres Daniela Krále a o tři sta korun levnější byl pak trikot Tomáše Filippi, nejproduktivnějšího hráče uplynulého extraligového ročníku.

A celkový výtěžek? Posezónní aukce vynesla celkem parádních 231 413 Kč, které poputují na konto mládežnické Tělovýchovné jednoty.

Všem účastníkům aukce děkujeme. Vítězové jednotlivých dresů budou v průběhu následujícího týdne kontaktováni s informacemi o platbě a možnosti vyzvednutí svého dresu.

www.hcbilitygri.cz