Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Autogramiáda kompletního A-týmu Bílých Tygrů na Sport Live už tuto sobotu!

06. 09. 2023 | 19:31

Chcete získat autogramy kompletního A-týmu včetně nových letních posil? Pak rozhodně dorazte na veletrh Sport Live 2023, kde se navíc můžete těšit na veřejný trénink.

hokej autogramiáda10
Foto: www.hcbilitygri.cz

Otevřený trénink A-týmu se odehraje už v 10 hodin, rozhodně tedy dorazte včas. Sledovat jej budete moci z hlediště Home Credit Areny a připravena pro vás bude plnohodnotná tréninková jednotka pod vedením hlavního kouče Filipa Pešána. Na své si tedy přijdou všichni hokejoví fanoušci.

To hlavní je ale na pořadu dne od 11:30 hodin, tedy krátce po skončení tréninku. Připravena pro vás bude autogramiáda kompletního A-týmu, které se zúčastní také letní posily Dávid Hrenák, Ian McCoshen, Ronald Knot a řada dalších. Budete tak mít ideální příležitost ulovit si cenný autogram či společnou fotografii se svým oblíbeným hráčem.

Autogramiáda A-týmu Bílých Tygrů se uskuteční v prostorách ČS Klubu v Home Credit Areně. Vstupovat do prostoru autogramiády se bude ve směru od fanshopu, provoz v daném koridoru bude po dobu podpisové akce jednosměrný, aby nedocházelo k míchání fanoušků.

Kromě autogramiády samozřejmě Sport Live slibuje celou řadu dalších doprovodných aktivit. Bílí Tygři si pro vás dále připraví bazar profesionálních hokejek, ale také výprodej kolekce adidas, stanoviště se Sense Arenou a mnoho dalšího. Těšit se můžete i na prezentace dalších sportovních klubů a mnoho dalšího. Více o veletrhu Sport Live 2023 najdete ZDE. Těšíme se na vás!

www.hcbilitygri.cz