Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Back to back! Den po utkání s Vítkovicemi míří Tygři do Mladé Boleslavi. Zápas vysílá O2TV

02. 11. 2019 | 9:19

Po náročném utkání s Vítkovicemi, v němž šelmy zvrátily dvoubrankové manko, mají svěřenci trenéra Patrika Augusty minimální čas na oddych. Hned v sobotu je totiž čeká další těžký duel, neboť se v rámci derby představí v Mladé Boleslavi.

hoMB19pozv
Foto: www.hcbilitygri.cz

Zpět na vítězné vlně!

Severočeši zažívali během října nepříjemné období. Naposledy totiž vyhráli na začátku měsíce doma na Olomoucí, od té doby zaznamenali pět porážek v radě. Navíc se jim po prohře s Augsburgem zavřely brány do play-off CHL.

V úterý však Liberečtí černou sérii zlomili. Po povedeném výkonu na Spartě se šelmy radovaly ze dvou bodů a čistého konta, na němž měl nemalé zásluhy brankář Justin Peters.

V pátek poté Tygři přivítali v Home Credit Aréně Vítkovice, s kterými prohrávali již 0:2. Po skvělém obratu ale zůstaly všechny body pod Ještědem, a naše mužstvo zaznamenalo druhý skalp v řadě.

Série výher

Mladé Boleslavi se tento ročník zatím daří. Na rozdíl od toho minulého jim totiž neutekl začátek, a tak se Bruslaři aktuálně vyhřívají na druhé příčce extraligové tabulky.

Z posledních tří duelů tým z města automobilů neztratil ani bod, když postupně zvítězil nad Pardubicemi, Olomoucí a Brnem. Proti Kometě, kterou Mladá Boleslav zdolala sedmkrát za sebou, navíc Středočeši neinkasovali jedinou branku. Podaří se Tygrům zlomit kouzlo Gašpera Krošlje?

Těsné výhry

Liberečtí hokejisté ovládli hned poslední tři derby s Mladou Boleslaví — dvě v loňském čtvrtfinále a jedno v úvodu letošní sezóny. Všechny tři duely ovšem skončily rozdílem jediné branky, jeden navíc až po nastaveném čase. Bude i souboj ve středních Čechách tak těsný?

To se dozvíme již v sobotu! Úvodní buly padne na ledě Ško-Energo Arény před kamerami O2 TV Sport přesně v 17:30!

www.hcbilitygri.cz