Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Béčko Liberce po duelu se Spartou nastoupilo minimálně do neděle do domácí izolace

23. 07. 2020 | 11:05

Fotbalisté liberecké rezervy jsou podle serveru iDNES.cz minimálně do neděle v domácí izolaci. Třetiligový celek odehrál v sobotu přípravné utkání s béčkem Sparty, které o den později kvůli výskytu koronaviru v mužstvu přerušilo letní přípravu a nastoupilo do dvoutýdenní karantény.

fotbalIlistr
ilustrační foto

Fotbalisté sparťanské rezervy se nakazili v nočním klubu v Praze. Přesný počet nakažených letenský klub neuvedl. Na stejné akci se nakazili i dva hráči rezervy Bohemians 1905 a dorostenec Dukly. Po párty, která se konala 11. července, evidují hygienici 68 nakažených koronavirem. Do povinné karantény dosud poslali rodiny nakažených a 121 lidí, kteří s nimi byli v kontaktu.

Situace rezervních mužstev neovlivňuje A-týmy Sparty, Bohemians ani Dukly. Hráči jsou po skončení sezony na dovolených a v tomto nebo příštím týdnu se sejdou k přípravě na nový ročník.

čtk

Béčko Slovanu porazilo v přípravném utkání rezervu pražské Sparty 4:3, po dvou gólech dali Matyáš Kazda a Andrij Juzvak. „Konečně jsme povedený výkon vyjádřili proti Spartě i gólově,“ komentoval po zápase trenér Petr Papoušek.

www.slovanliberec.cz