Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři opět nastoupí v růžových dresech a pomohou dobré věci

20. 12. 2019 | 16:50

Bílí Tygři stejně jako v minulé sezóně spojí síly s Nadací SYNER, aby pomohli dobré věci, když se rozhodli pomoci další rodině ve velmi těžké životní situaci. Před pátečním utkáním se Spartou bude představen další příběh, který bude Bílé Tygry provázet zbytkem sezony 2019/20. To je důvod, proč dnes Bílí Tygři nastoupí v první třetině domácího utkání se Spartou Praha ve speciálních růžových dresech.

hokej dresy nadace
Foto: zdroj: www.hcbilitygri.cz, autor: Jiří Princ

Ještě před úvodním buly dnešního šlágru kola se uskuteční malý ceremoniál, ve kterém představitelka Nadace SYNER paní Eva Syrovátková představí novou dobročinnou akci a také životní příběh rodiny, které se Nadace a Bílí Tygři snaží pomoci v jejich nelehkém osudu.

K pomoci se budou moci zapojit také fanoušci Bílých Tygrů a všichni další návštěvníci Home Credit Areny. Více informací jak pomoci se dozvědí přímo před začátkem utkání spolu s příběhem rodiny, které bude letošní společná pomoc Nadace SYNER a Bílých Tygrů věnována.

Nadace SYNER a Bílí Tygři pomáhali i v uplynulé sezóně

V minulém ročníku probíhala na ochozech Home Credit Areny i mimo něj sbírka na pomoc rodině Ješutových, a to hned na „několika frontách“ od března do května 2019. Zájemci mohli přispět na transparentní účet, který Nadace SYNER vytvořila, hokejoví fanoušci se pak mohli zapojit také přispěním libovolné částky do kasiček, které byly nainstalovány v ochozu Home Credit Areny.

V těchto kasičkách se na hokejích vybralo celkem téměř 92 tisíc korun, v součtu s transparentním účtem se pak pro rodinu Ješutových podařilo vybrat skvělých 552 020 Kč!

TZ/Martin Kadlec