Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři pozastavili všechny kroky k rozjezdu nové sezóny, vyčkávají, kdo bude provozovatelem areny

04. 05. 2020 | 18:48

Extraligový klub Bílí Tygři Liberec pozastavil rozjezd nové sezóny, a to minimálně do čtvrtka. V ten den budou zastupitelé města Liberce rozhodovat, kdo bude prakticky provozovatelem Sport Parku Liberec a také Home Credit Areny. Pro Bílé Tygry se jedná o zásadní rozhodnutí, které vyhlíží hokejový klub s velkou nedočkavostí.

arena
Když se hraje výborný hokej, je v Home Credit areně plno.

„Pozastavili jsme do čtvrtka všechny aktivity v klubu a napjatě čekáme, jak proběhne hlasování ve čtvrtek na radnici. Současný provozovatel Home Credit Areny nám garantuje podmínky, které jsou pro nás akceptovatelné, profesionální a deset let funkční. Poskytuje nám služby od nájmu až po zajištění ticketingu nebo profesionálního chodu celé arény při utkáních se vším personálem."

„My jako klub musíme vědět, kdo bude v tomto směru naším partnerem, a proto do té doby nemůžeme přijímat žádné závazky k nové sezóně a ani nebudeme oznamovat do rozhodnutí žádné posily či změny v týmu. Stejně tak jsme zastavili ticketing na novou sezónu a kampaň. Současně bude i utlumen do rozhodnutí města chod mládeže (spolku Bílých Tygrů)."

„Věříme, že vše bude vyřešeno v co nejkratším čase a devětadvacet zastupitelů, kteří vyjádřili předběžný souhlas na posledním zastupitelstvu města, rozhodnou správně i ve čtvrtek, a moji aktuální liberečtí kolegové tak budou moci představit vše, co jsme intenzivně připravili pro Liberec na novou sezónu, která startuje právě teď. Bez arény a profesionálního provozovatele ji však nemá cenu prezentovat,“ popsal situaci Filip Pešán.

www.hcbilitygri.cz