Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři připravili pro fanoušky novinku. Sledování video duelů Znáte se? na Youtube či Facebooku

02. 12. 2019 | 12:03

V rámci neustálého zlepšování a přidávání obsahu na webu a sociálních sítích si Bílí Tygři pro své fanoušky v letošní sezoně připravili další novinku. Tou jsou video duely pod příznačným názvem Znáte se?, které můžete sledovat na Youtube či na Facebooku Bílých Tygrů.

hokej tygři
Foto: www.hcbilitygri.cz

A o co jde? Vždy dva z hráčů se posadí k jednomu stolu a v pěti otázkách na míru hádají, jak dobře znají toho druhého. Správné odpovědi o sobě přitom nejdříve zapíšou na papír, aby se daly ověřit. Na závěr videa je vždy zobrazené výsledné skóre. Duel může skončit i remízou, což se stalo hned pětkrát z devíti případů.

Populární rubrika se od svého začátku setkala s kladným ohlasem u fanoušků, nejúspěšnější videa mají až 3 tisíce zhlédnutí na Youtube, na Facebooku dokonce dosahují dvojnásobku. V současnosti již vyšlo devět duelů, přičemž divácky nejoblíbenější jsou tradiční dvojice Jaroslav Vlach a Tomáš Filippi, gólmani Marek Schwarz s Justinem Petersem či souboj zkušeností s mládím v podání Ladislava Šmída s Tomášem Hanouskem.

Ještě do konce kalendářního roku se můžete těšit na tři zbývající duely. Jaké budou dvojice? A kdo vyhraje? Na to si počkejte. Už příští týden!

www.hcbilitygri.cz