Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři se po dovolené vracejí na led. Liberecké šelmy čeká i série přátelských zápasů

15. 07. 2024 | 5:45

Liberečtí hokejisté dostali v první polovině července dvoutýdenní dovolenou. Nyní už se ale opět vrací do akce a v pondělí 15. července odstartují finální fázi letní přípravy. Ta už bude nyní probíhat převážně na ledě.

Letní dril zahájili Tygři již v květnu, kdy kombinovali tréninky na ledě i mimo něj, poté následovala klasická příprava na suchu v červnu a dvoutýdenní volno na začátku července. Po zaslouženém odpočinku nyní mužstvo odstartuje finální fázi příprav na nadcházející extraligový ročník. Hlavní kouč Filip Pešán by měl přitom mít k dispozici většinu hráčů „A“ týmu.

V rámci přípravného období čeká šelmy také několik přátelských zápasů. Ten první sehrají 15. srpna na ledě Litvínova, o pár dní později bude následovat domácí odveta. Na konci srpna Liberec odcestuje na turnaj La Coupe des Bains ve Švýcarsku, kde změří síly se třemi tamními celky. Generálkou bude poté dvojzápas s Kladnem v září. Rozpis přípravných duelů naleznete zde. Do extraligové sezóny 2024/25 vstoupí Severočeši 18. září.

www.hcbilitygri.cz