Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři splnili vánoční přání. Šmíd s Jelínkem věnovali 95letému fanouškovi Frantovi dres a permanentku

22. 12. 2020 | 10:17

Vánoce jsou období roku, které je jako stvořené pro plnění přání. A tak když se Bílí Tygři doslechli o přání jednoho ze svých velkých fanoušků, neváhali a vyrazili jej splnit. Nebylo totiž jen tak ledajaké! Speciální na něm byl především jeho autor, velký fanoušek Bílých Tygrů. Panu Frantovi je 95 let a i v tomto pokročilém věku aktivně žije v Domově seniorů BeneVita v Sychrově.

fanda
Neuvěřitelné! Kdo by pánovi uprostřed hádal, že mu je 95 let. Fanoušek Franta dostal dres od libereckých hokejových legend. Foto: www.hcbilitygri.cz

Jeho velkým přáním byla permanentní vstupenka na Bílé Tygry a klubový dres. Spolu s nimi si pro něj liberecký hokejový klub připravil vánoční překvapení.

Vzhledem k pandemickým opatřením se nyní musí klienti domova spokojit s výrazným omezením vycházek ze zařízení či návštěv. O to větší neskrývanou radost vyvolalo, když za panem Frantou dorazili předat dárek osobně kapitán Bílých Tygrů Petr Jelínek a bek Ladislav Šmíd.

Nečekaná návštěva pana Frantu potěšila a před dvojicí Tygrů sám zavzpomínal, jak v mládí sám hrával hokej na zamrzlém rybníce. "Se současnou extraligou se to ale nedá srovnávat," smál se.

Kromě návštěvy se dočkal vytoužené permanentní vstupenky a originálního hraného dresu s číslem 95 podepsaného celým týmem. Na ten hlavní dárek, tedy možnost zavítat znovu s ostatními fanoušky do Home Credit Areny, si ovšem bude bohužel muset po dobu aktuálních opatření prozatím počkat. Věříme, že jej spolu s vámi na extraligovém utkání přivítáme co nejdříve!

Video ZDE.

www.hcbilitygri.cz