Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři zahájí prodej vstupného na domácí extraligová utkání v sezóně 2019/2020 už v pondělí 26. srpna 

24. 08. 2019 | 12:22

Vůbec poprvé si fanoušci budou moci zakoupit vstupenku na kterýkoliv domácí zápas Bílých Tygrů v základní části extraligy už během letních měsíců. Předprodej vstupenek na všech 26 domácích duelů startuje v pondělí 26. srpna v 9:00, a to jak na tradičním prodejním místě na Rotundě Home Credit Areny, tak také online prostřednictvím sítě Ticketmaster.

hoCVtit
archivní foto

První domácí zápas nového extraligového ročníku je v Home Credit Areně na programu v neděli 15. září, kdy Bílí Tygři budou hostit od 16:00 v prestižním souboji pražskou Spartu.  

Dynamický ceník jednorázových vstupenek

Ceny vstupenek se budou stejně jako v loňském roce pohybovat v rozmezí od 160 Kč až po 380 Kč do ČS Klubu. Toto jsou ovšem pouze základní cenové hladiny.

„V nové sezóně jsme připravili takzvaný „dynamický ticketing“, což v praxi znamená, že se ceny vstupenek budou měnit v průběhu času, a to v závislosti na diváckém zájmu o jednotlivá utkání nebo podle atraktivity soupeře,“ vysvětluje marketingový manažer klubu Dominik Jakubec a dodává, „obdobný model je znám například z prodeje vstupenek na různé koncerty nebo festivaly. Běžně se tímto způsobem prodávají také letenky. Ceny se v závislosti na atraktivitě soupeře a času nákupu mohou lišit v řádu několika desítek korun, nicméně vstupenky pro děti a do sektoru fanklubu zůstanou po celou sezónu neměnné v základních cenových hladinách. Důležité je také dodat, že platnost základních cen na všech 26 zápasů garantujeme až do prvního extraligového zápasu.“

Zdroj: HCBT

   Veškeré informace o prodejních dobách, slevách, online nákupu či seznam předprodejních míst získáte na www.hcbilitygri.cz a  také na bezplatné infolince 800 800 007.

HCBT/Martin Kadlec