Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři zavítají na led bojovných Pardubic. Napraví tentokrát šelmy své zaváhání a porazí motivované Dynamo?

23. 02. 2020 | 6:25

Po nepovedeném pátečním zápase liberecké hokejisty čeká další venkovní zápas. Tentokrát navštíví město perníku, které aktuálně bojuje o každý bod vzhledem k těsné spodní části tabulky. Napraví tentokrát šelmy své zaváhání a porazí motivované Dynamo? Nedělní utkání je na programu v Tipsport areně od 17:30.

hoPU4
archivní foto

Lov bodů zastavila Olomouc

Tygři se po reprezentační pauze naladili na vítěznou vlnu. Po výhře nad Litvínovem zamířili do Zlína, kde soupeře přestříleli s konečným výsledkem 2:4, a dvě trefy si navíc připsal Michal Bulíř. Následně se v Home Credit areně odehrálo velmi gólově atraktivní utkání proti Rytířům z Kladna, ale drama se nakonec naklonilo k Tygrům, kteří v duelu vsítili 5 branek!

Bodové hodování nakonec ukončila Olomouc. Hned v úvodu se na ledě na Hané poprvé v extralize prosadil osmnáctiletý útočník Jakub Rychlovský, ale z hlediska ofenzivy jediná branka na Kohouty nestačila. Kohouti v první dvacetiminutovce udeřili dvakrát a skóre se již nezměnilo.

Záchranný kruh pro Pardubice?

Dynamo se nenachází v nejpříjemnější situaci. Spolu s Litvínovem a Kladnem obývá poslední místa tabulky. Aktuálně je ale ve skvělé formě a slaví už čtyři výhry v řadě! Z venkovního zápasu ve Vítkovicích Pardubičtí ukořistili všechny body hlavně díky povedené třetí třetině a proměněným přesilovkám. Další důležitý duel odehráli doma proti Zlínu, který nakonec přehráli 3:2.

Klíčovým zápasem pro Pardubice byl proti kladenským Rytířům, jelikož oba celky měly dosavadně stejný počet bodů. Na Kladně ale pardubičtí koně předvedli gólovou parádu s konečným výsledkem 2:5! Tímto cenným vítězstvím se tak vyšplhali na dvanácté místo.

V letošní sezóně se z celkem třech vzájemných zápasů radoval dvakrát Liberec. Hokejisté v červených dresech vyzráli na Severočechy pouze v prvním říjnovém klání těsným výsledkem 3:2. Pod Ještědem pak o vítězi musely rozhodnout až samostatné nájezdy a dva body sebraly šelmy. V lednu pak znovu potvrdily svoji domácí úspěšnost a Pardubice přestřílely 5:2.

www.hcbilitygri.cz