Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři znají zápasový program ve skupině Ligy mistrů!

03. 06. 2019 | 19:30

Po dvou letech se Bílí Tygři vracejí do prestižní hokejové Ligy Mistrů. V průběhu mistrovství světa na Slovensku byly rozlosovány základní skupiny, teď je konečně známý i rozpis utkání. Tygři zahájí skupinu 29. srpna na ledě severoirského Belfastu, poslední duel odehrají naopak doma, 16. října přivítají německý Augsburg.

hokej hala
Foto: www.hcbilitygri.cz

Los Champions Hockey League Liberci přisoudil velmi zajímavou skupinu, ve které nechybí silná Lulea, nevyzpytatelný Augsburg či exotický Belfast. Fanoušci se tak mohou těšit na pestrou škálu protivníků, stejně tak jako na bohatou nabídku destinací.

Nejatraktivnější zastávkou bude jistě Belfast, hlavní město Severního Irska. Tygři zde rozehrají základní skupinu ve čtvrtek 29. srpna. V rámci jednoho tripu pak o dva dny později vyzvou švédský tým Luleå. Z Britských ostrovů se tak mužstvo přesune rovnou až k severnímu polárnímu kruhu, kde město Luleå leží.

Ještě před startem extraligy přivítají Tygři oba soupeře také na svém ledě v Home Credit Areně. Domácí utkání s Belfast Giants Tygři odehrají ve čtvrtek 5. září, o tři dny později se pak podruhé utkají i Luleou. Závěrečný dvojboj s Augsburgem proběhne v říjnu, který bude už tak nabitý devíti extraligovými zápasy. V úterý 8. října zamíří liberecká smečka k západním sousedům, ve středu 16. října zakončí skupinové boje v odvetě.

Zapište si už dané termíny do svých kalendářů. V Lize mistrů totiž opět nebude nouze o zajímavé konfrontace. Kompletní rozpis všech zápasů najdete zde.

Zápasový program Tygrů ve skupině C

29. srpna, 20:30: Belfast Giants - Bílí Tygři Liberec
31. srpna, 15:30: Luleä Hockey - Bílí Tygři Liberec
5. září, 19:45: Bílí Tygři Liberec - Belfast Giants
8. září, 14:00: Bílí Tygři Liberec - Luleä Hockey
8. října, 19:30: Augsburger Panther - Bílí Tygři Liberec
16. října, 19:30: Bílí Tygři Liberec - Augsburger Panther

www.hcbilitygri.cz