Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bosenský útočník Imad Rondič přestoupil ze Slavie do Liberce. Se Slovanem trénuje od začátku zimní přípravy

17. 01. 2020 | 18:24

Fotbalový útočník Imad Rondič přestoupil z pražské Slavie do Liberce, s nímž trénuje od začátku zimní přípravy. Se Slovanem podepsal bosenský hráč dlouhodobý kontrakt. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

rondic 2 EOfk5oqWAAI1q5k
Foto: zdroj: www.fcslovanliberec.cz

"Jsem rád, že je vše domluveno a hotovo a že jsem v klubu, jako je Slovan Liberec. Těším se na všechno, co přijde. Je na mně, abych trénoval a pracoval. Můžu říct, že vždycky budu hrát na sto procent a dám do toho všechno. Doufám, že výsledky přijdou," řekl pro klubový web Rondič.

"Jsme rádi, že se nám Rondičův přestup podařilo dotáhnout a že s námi podepsal dlouhodobou smlouvu," uvedl sportovní ředitel Slovanu Zdeněk Koukal.

Radost z příchodu dvacetiletého Bosňana má také trenér Pavel Hoftych. "Imad během přípravy dobře zapadl do týmu. Je to pracovitý kluk, který je rychlostně i silově dobře vybavený a dokáže se tak dostat do koncovky. Věřím, že pro Slovan bude přínosem," řekl kouč.

Mládežnický reprezentant Bosny a Hercegoviny přišel do Slavie v lednu 2018. Červenobílí ho poslali na hostování do druholigové Viktorie Žižkov. Poté se vrátil do Slavie, za jejíž B-tým odehrál ve třetí nejvyšší soutěži podzimní část aktuální sezony.

"Imad Rondič přerostl úroveň našeho B-týmu a je potřeba, aby udělal další krok pro svůj rozvoj. Liberec v tomto případě vnímáme jako ideální destinaci," citoval slávistický web člena sportovního oddělení klubu Jiřího Bílka, který má na starosti B-tým.

Rondič se za určitých podmínek může do vršovického klubu vrátit. "Jsme rádi, že jsme se s Libercem dohodli na podmínkách, které jsou výhodné pro všechny strany a díky kterým můžeme s hráčem za určitých okolností jednat o návratu do Slavie," konstatoval Bílek.

čtk